Hundstund

HUNDSTUND

Hundstund

Dagis och LSS

Feliz

Ensam hemma...

Win-Win-Win

Hundstund Hunddagis är en del av Hundstund Daglig Verksamhet där du med olika funktionsnedsättningar erbjuds möjlighet till en givande, utvecklande och tillfredsställande sysselsättning.

 

Att ta ansvar för en annan levande varelse och få knyta sig till den ger mycket växande för individen samtidigt som du som lämnar din hund erbjuder den en vardag med mycket omsorg och stimulans.

 

Hundstund har alltid ansvarig och utbildad personal på plats som ser till att alla människor och alla hundar behandlas och tas omhand på ett korrekt sätt.

Vi besökte även Arbetsförmedlingen. Av erfarenhet vet vi att det finns guldägg där - resurser som andra arbetsgivare kanske inte ser men som vi gärna vill ge en chans också.

 

Så hade vi plötsligt skapat ett koncept med win-win-win! Win för hundägare som får suverän passning av sina djur, win för människor med funktionsnedsättning som får roliga sysslor och win för de av vår personal som tidigare varit arbetslösa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feliz behövde passning... och eftersom vi som äger Hundstund är vana entreprenörer började vi strax fundera på om inte andra har det behovet också...

 

Och för oss är nästa steg då att fundera på hur vi kan ge vår nya idé en social dimension.

 

Att människor med speciella behov mår bra av att umgås med djur har forskning visat sedan länge så vi tänkte: Varför inte kombinera?

Copyright © Hundstund All Rights Reserved - Varumärket Hundstund är en del av Brokamp Development EF